Ticaret Borsası Ortaokulu

WEB https://meramticaretborsasi.meb.k12.tr
Adres : Hadimi Mahallesi Üç Adım Sokak No12 Meram / Konya
VİZYON : Konya Meram Ticaret Borsası Ortaokulu olarak, İl genelinde standartları yüksek ve kaliteli, çevresine her konuda yön veren ve öncülük eden, eğitim ve öğretim kurumu olacağız.
MİSYON : Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda verilen müfredat programı çerçevesinde Atatürk İlke ve İnkîlapları ışığında, mevcut fiziki şartları ve teknolojiyi en üst düzeyde kullanarak birlik, beraberlik ve dayanışma içinde çalışmaktayız. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı vatanını, milletini seven , çevresindekilere saygılı olan bireyler olarak yetiştirmekteyiz.
BAŞARILAR :

Saatler : Sabah : 08:40 - 15:00
Isınma : Kalorifer (Fuel-Oil)
Servis : Var
Ulaşım : 20 Numaralı Uzunharmanlar Otobüsü, 17 Numaralı Tırılırmak Otobüsü ve 19 Numaralı Kurtuluş Otobüsü okulun yakınından geçmektedir. Ayrıca Uzunharmanlar dolmuşu yine okulun yakınından geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Meram
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Konya İli Meram İlçesi( İl Merkezine 4,8 km uzaklıkta)
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Geleneksel Çocuk oyunları, Satranç Turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Şiddete karşı eylem projesi, Ekip42 Projesi, E-Twinning Projeleri